Jump to content
Sign in to follow this  
kwright

Features in IE

Recommended Posts

kwright

Hello. With the features, I am using a few youtube videos however in Internet Explorer, the videos do not stop playing and all over lap audio when you switch from one feature to the next. Is there any kind of code or fix for this? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

I would deactivate auto-changing of features in PlatformPro Settings -> Feature Settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kwright

Thanks kastelic those were deactivated. The feature runs manually, when you switch features, the previous video continues to play and if you play the current one they play together, if you move to the next feature, and play that video, the other two videos are still playing even though they are no longer on the screen. Only in IE though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

Sorry, I don't know a way around this. I will mark this for developer attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kwright
Here are the platforms that have the problem so far; Windows 7 on IE and Chrome, and on the Mac using Safari It's occurring for both youtube and vimeo videos Any idea of where there might be a fix? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×