Jump to content
Sign in to follow this  
davefen1

Vimeo/Youtube Videos Won't Show Up. Only Links.

Recommended Posts

davefen1

Hi, Just got Platform Pro and I'm still figuring everything out. I've gone over all the settings and I can't seem to have videos appear on my pages. Only the links appear, but but not the embedded video. Is it a sizing thing? Do I need to add a plugin? I have no idea. I've searched the forum a bit but haven't found anything that works. Thanks so much for your help. Here's the page: http://www.pincus-movie.com/ David

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

David, I don't know what code you're using from Youtube, but, you should look at the Youtube video you wish and click the "Embed" button. Next to the link, there's an "Advanced options" link, Select the long link. Also, let me know how you're placing the code on the page. You may be adding it in "Visual" mode or "HTML".


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
davefen1

Thanks for the quick reply. I was adding it in "Visual" mode. "HTML" mode made it work like a charm. Like I said, I'm new to this. Thanks a million!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

My pleasure.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×