Jump to content
Sign in to follow this  
jailei22

"Leave a comment" not being shown

Recommended Posts

jailei22    0
jailei22

I'm using stationpro3 and my blog is not giving me the option to "leave a comment" it just keeps reloading the page. www.evolutionbilliards.com is my site, everything works great except that one part

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate    3
Kate

Did someone modify your theme for you? Because "Leave a Response" is just pointing to the "Blog" page, with "#respond" appended to the end. (This should be pointing to the single version of the post, but with "#comments" appended to the end.) Also: "0 Comments" is pointing to the main URL plus the blog, with #comments appended to the end. Seems like there's a deeper issue...

Share this post


Link to post
Share on other sites
jailei22    0
jailei22

everything has been basic plug and play. Im not sure what is going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sidianmsjones    0
sidianmsjones

Hi Jailei22. Try clicking on the blog title itself to take you to that post's individual page. Is there a comment form there? Nevermind. Looks like this is not the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jailei22    0
jailei22

Ok it seems that it was a problem in the dashboard under settings>permalinks. Apparently if you use a "custom" tag, it will not allow for the comment box to be viewed, nor will it allow for an individual page to be shown on each post. I set it back to the default option and it works fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×