Jump to content
Sign in to follow this  
wespeakneek

RSS feed not working - XML parsing error

Recommended Posts

wespeakneek

There may be a simple fix that I'm missing, but I can't figure it out. My RSS feed on (http://conversify.net/) doesn't work. The error returns with: XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity Location: http://conversify.net/feed/ Line Number 2, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> ^ I've tried turning all my widgets off and then on one by one to see if this corrected the problem. It didn't. Can someone help me fix this? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wespeakneek

Sorry, yes that's what I meant!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stefan

This is commonly caused by a blank line before the XML declaration. Check your wp-rss2.php, wp-atom.php, functions.php and even wp-config.php for blank lines outside the <?php and ?> bracketed sections. Many plugins can add these blank lines that cause the error... Further reference: http://validator.w3.org/feed/docs/error/WPBlankLine.html If the above fix doesn't work, you could also try this plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/fix-rss-feed/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×