Jump to content
Sign in to follow this  
tmcsoftware

FATAL ERROR..site not working need help!

Recommended Posts

tmcsoftware

Hi, I added the code from this post "http://www.pagelines.com/forum/topic/8484?replies=9#post-64230" //Add Action ('hook', 'function') add_action('pagelines_branding_icons_end', 'add_icons_to_branding'); // function name function add_icons_to_branding(){ ?> <?php } // end function to functions.php through the theme editor for platform pro. I then received this error: Fatal error: Cannot redeclare add_icons_to_branding() (previously declared in /homepages/3/d371455526/htdocs/wwwroot/tmc_wp_prod/wp-content/themes/platformbase/functions.php:61) in /homepages/3/d371455526/htdocs/wwwroot/tmc_wp_prod/wp-content/themes/platformpro/functions.php on line 24 wp.tmcsoftware.com Please help to restore my site!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ocdee

I can't help with the code itself, but if you can upload (via ftp or however you can do it) a previous version of functions.php without that code in it you should be fine (I break my site all the time when I screw up some code in my functions file ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

ocdee's solution should work. If you need the original version of the functions.php file and you don't have it anymore, please download the theme from your Launchpad (http://pagelines.com/launchpad) and copy the functions.php file from there.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Change the name of the function you're using.. 'add_icons_to_branding' should be something like 'add_custom_icons' ... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmcsoftware

will i lose any custom code or anything? or will it just allow me to access the site again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

The reason why the site isn't working is because you duplicated the hook add_icons_to_branding. What caused the functions.php file to break is that it can't have the same function twice. The change should allow you to access the site again.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×