Jump to content
Sign in to follow this  
nlindauer

Featured Image Link in Posts not displaying

Recommended Posts

nlindauer

For some reason - the "use as featured" image link has disappeared from my image gallery choices. I can still add images for a post - but cannot select one as a featured image. Can anyone help with this? For example: The featured image should be able to be set so that it would display as the primary image for the product page: http://altard.com.previewdns.com/shop/stratton-french-console-table/

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

It really depends on how the product custom post type is set up. You'd have to contact the plugin author.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nlindauer

I'm not sure it's a plugin issue because it was working just fine and then it stopped.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nlindauer

I've deactivated all plugins and it's still not appearing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate

Hey Nick, Any chance you modified any of the core files (or functions.php)? If the problem persists, I'd recommend contacting the plugin developer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×