Jump to content
Sign in to follow this  
scoop

Header - need editable text under the branding

Recommended Posts

scoop    0
scoop

Hi, More trouble - with all of the custom code that I have added I seem to have lost the color in my header - it is still set to #FFFFFF in the design area for the body background - but it has lost that and is now showing the same as the grey page area!! These are my custom codes - do I need to add another or change one. (Just added the important tag now - it was grey before that..... I just hadn't been in to notice: body{} #sidebar-wrap {background:#FCE6C9} #secondnav {z-index:1000;} #brandnav { margin-bottom: 0.7em !important; padding: 13px 0 0; } #callout .callout_head { font-size: 0 } #callout .content-pad { padding: 0; } #callout .text-pad { padding: 15px 10px 0px; } style.css (line 998) h1, h2, h3, h4, h5, h6, h1 a, h2 a, h3 a, h4 a, h5 a, h6 a, a.site-title, .entry-title a, .entry-title a:hover, .widget-title a:hover, h3.widget-title a:hover { color: #000000; } dynami...1140959 (line 79) h1, h2, h3, h4, h5, h6, .site-title { font-family: Georgia,"Times New Roman",Times,serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: 0; text-transform: none; } dynami...1140959 (line 6) h2 { font-size: 0em; } style.css (line 328) h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-weight: normal; line-height: 0; margin: 0 0 0.1em; padding: 0; } Help! Thank you!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

HELP - need to get my header section back to all white!! Someone.... the site is password protected will send it to you off list for you to view...!! Site needs to be live next week...

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

Hi Catrina!! Not sure why am not receiving notifications anymore - didn't know you answered - THANK YOU for responding....! Yes Password is the same - just removed some of the custom coding but it didn't make a difference. Current custom coding is: body{} #sidebar-wrap {background:#FCE6C9} #secondnav {z-index:1000;} #brandnav { margin-bottom: 0.7em !important; padding: 13px 0 0; } #callout .callout_head { font-size: 0 } #callout .content-pad { padding: 0 !important; }

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

Is my problem in here? The header was working before I started messing around with the custom code.... working as a white background header only ..... have not changed these since it was working... body background: #23242b page background color #eaebed page canvas background color: #ffffff bordercolor: #e9e9e9

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

ps - have used the features template for all pages - can we set a header color in that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

HELP - site has to go live in 8 days !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

GOT IT!!! #header {background:#FFFFFF !important; }

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×