Jump to content
Sign in to follow this  
snfdesigns

whitehouse pro interface frozen after new wordpress install

Recommended Posts

snfdesigns

I updated wordpress and everything works now apart from whitehousepro????i cannot access the other pages to make amendments. Should i reinstall the old wordpress version; if so will it overwrite all my settings???? ps all my hosting details are fine php and mysql

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Its probably a plugin that is breaking the javascript.

Share this post


Link to post
Share on other sites
snfdesigns

it literally happened after i installed the new wordpress. What should I do? reinstall the wordpress plugin or whitehousepro plugin? will this delete my settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

What exactly isnt working? Can you get into worpress admin screen? Is it just the theme settings that are broken?

Share this post


Link to post
Share on other sites
snfdesigns

i can access wordpress absolutely fine but when i click to go to the whitehousepro theme options interface i can make changes their but i cannot go to any of the other pages options ie Header And Nav Pages And Posts Sidebar Options Footer Options Text Options Global Options Custom Code when i click on these links nothing happens

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

What plugins do you have installed? One of them is causing a js conflict.

Share this post


Link to post
Share on other sites
snfdesigns

WP-Cycle WordPress Database Backup Uber Login Logo Twitter for Wordpress Theme My Login Sidebar Login NextGEN Gallery Google Analytics for WordPress flickrRSS Enable Multi-Site Customize Meta Widget Cool Contact Form cets_blogtopics Business Directory BuddyPress Template Pack BuddyPress Activity Plus All my plugins; the highlighted one was last which I deactivated nothing happened and this only happened when i installed the new wordpress. Major problem as I have to show someone how to use the admin panel tommorrow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Email me personally at simon@pagelines.com and i will take a look for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
snfdesigns

Thanks Simon Just emailed you what details do you need?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

I replied, check your spam folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

It works now, I upgraded the buddypress plugin. Always check you are running the latest versions of plugins! A small piece of advice for multisite... You have 20 plugins network activated, if you create a new blog, it too will have all these plugins activated.. The correct way is to install the plugins in the network plugin screen, but NOT network activate, then go to each blog and activate the plugins you want for that blog.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ian
Hi pross, I'm having a very similar problem but all my plugins are up-to-date. Two symptoms of the specific problem are 1) that clicking on the feature numbers don't scroll to the next feature, and 2) when in the dashboard, I cannot edit any of the features. Clicking to edit the feature does nothing. Any help you can offer would be appreciated. Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×