Jump to content
Sign in to follow this  
pasuay

iBlogPro3: Search box disappeared!

Recommended Posts

pasuay    0
pasuay

I tried to add the search box widget to the footer but it doesn't appear. It shows up with default setting though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

Did you give the search box widget a title? Sometimes that can cause problems. Also, you can disable the default in the theme options to see if that helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
pasuay    0
pasuay

I didn't give the search box a title. Indeed, I don't know how to add a title. There is no option in the search widget. Yes. My problem appears when I try to disable the default and then put a search widget into the footer. When I didn't disable the default and left the left hand most footer empty, the search box appeared by default indeed. How to solve the problem? thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
justme    0
justme

I tried a few things and saw the issues you describe. Not sure I have an answer but I did just find what looks to be a pretty nice search widget. I tried it briefly and it looks nice but can't say any more without additional testing. You might want to check it out and let us know what you think. http://wordpress.org/extend/plugins/search-unleashed/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×