Jump to content
Sign in to follow this  
johnr

iBlogPro 4 Feature issue

Recommended Posts

johnr

We're using your iBlogPro 4 theme, and for some reason, on Safari and Firefox, the home page Features won't scroll, and it doesn't show the icons. On Chrome, it does. And it works and shows the icons when I'm logged in as an Admin, and have that admin bar up when I'm viewing pages. I can't figure it out. We have W3 Total Cache enabled w/ a CDN & a SEO plugin, but I don't know why it is interfering with this!... Your help is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Have you already tried deactivating those two plugins to see if they are interfering with the features?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
johnr

Yes. I did. With just W3 Total Cache disabled, it pops back up. What settings in W3 Total Cache would stop the theme from acting properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
johnr

Okay, I figured out it was the minify settings. I wish I could turn these on, but I guess the solution is to simply leave Minify completely off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×