Jump to content
Sign in to follow this  
iversemedia

Need Help getting Platform up and running

Recommended Posts

iversemedia

I have all plugins installed. I am on Wordpress 3.1.3 - I have installed Platform Pro and Platform Base - activated Base and I get the following -- Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/comicspl/public_html/wp-content/themes/platformpro/includes/class.layout.php on line 187 Issue setting layout a Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/comicspl/public_html/wp-content/themes/platformpro/includes/library.functions.php on line 220

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

can you access your wp-admin at all?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmaynor
does any of these post I have found have a answer to this question PLEASE PLEASE be the responsible and provide the solution..I have exported sql database import to new host and get the exact error. I have tried all the options I know as a wordpress developer to no avail. it has something to do with not exporting the settings but I figured the entire database would have all the anyway?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmaynor
by the way if I change the current_theme to twentyten in the database it comes up and I can get into the dashboard but once I select the either base or pro same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Cmaynor, Can you post the error you're getting please, when either Base or Pro is enabled?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×