Jump to content
Sign in to follow this  
alisamski

Content Boxes no longer working

Recommended Posts

alisamski

@Adam Had the content boxes (per Adam) working upgraded to Pagelines 1.5 no longer working... Using Base code throughout. Registered section in functions.php didn't change.

/*
			Your custom sections get registered in here...
			PageLines Register Section Arguments:
				1. Section Class Name,
				2. Directory name (or filename if in root of 'sections' folder),
				3. Init Filename (if different from directory name),
				4. Section setup and variable array
	*/
	
			pagelines_register_section('BasePullQuote', 'pullquote', null, array('child' => true) );
			pagelines_register_section('BaseSidebar','sb_base', null, array('child' => true) );
	
		}

Suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

It's not registered anymore...you must have updated the Child theme, which you shouldn't do. Add it back with ` pagelines_register_section('ContentBoxes', 'contentboxes', null, array('child' => true) ); `

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

hmmm Things got a bit scrambled when I upgraded to 1.5. Although I didnt upgrade the base.. just switched back and forth to Pagelines Pro and back to base.. and it got rid of it. Put in your code and working once again. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×