Jump to content
Sign in to follow this  
alisamski

Upgrade problem... help with unstableness

Recommended Posts

alisamski

Platform Pro 1.3 to 1.5 back to 1.3 Only worked in base 1.3 Now my base is unstable... settings keep bouncing around and not stable... LINK Inline boxes not showing up... all wacked out. What is best way to approach..

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

How are you upgrading when you do so?

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

Keeping existing theme selected(Base) FTP new theme with different name... 1.5 once uploaded rename the old theme folder 1.3 and replace new name of theme folder..back to pageline Directions said to go to theme settings and click save. I did this before upgrading to 1.3 with no problem. I am back to the 1.3 to get things all back design-wise... since it was all lost including your inline boxes.. which wont come back

Share this post


Link to post
Share on other sites
alisamski

ok... after re-selecting the Pageline settings manually.. and re-importing my custom CSS... got the site back to way it was (with exception of inline boxes) upgraded once again... and everything seems ok.. with exception of inline boxes. Will post a new topic on that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×