Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ssl'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 9 results

  1. WP v3.5.1 PL v2.4 Only part of the domain is on WP, ex: http://www.infousa.com/mailing-list/ So this behavior has happened twice now, with no apparent cause. A week ago when saving Site Options PL added https to several of the stylesheet links. I could tell it was PL because the ones that I en-queued weren't https, just the PL ones. This caused the pages to fail to render properly. Just today my boss deleted a couple user accounts, which may have caused PL to save settings again, and all of a sudden we had https back for the PL stylesheets and the site wouldn't render. In both cases the solution was to go back into the PageLines > Site Options and just save. then the stylesheets were restored to regular http. No one was logged in under https as the admin interface won't even load if I try https. I'm attaching a screen shot of the stylesheet links as they are now, and I highlighted a few of the stylesheets that were turned into https links. Though we have a fix once it breaks it isn't acceptable for us to move our whole www domain to WP/PL if it randomly switches to https so we need to figure out the cause and a preventative fix.
  2. Google Chrome Inspector -> Console displayed 42 insecure content warnings on the PageLines Dashboard page. One example: And the PageLines Store displayed 202 insecure content warnings. One example: Please have the assets load via HTTPS if the wp-admin page is HTTPS
  3. Doesn't respect HTTPS on wp-admin

    In Google Chrome Inspector -> Console it displays this message twice on the PageLines Site Options page:
  4. Hi, My website is in ssl and I use the provided code on the forum to force pagelines in ssl: //force pagelines ssl add_action( 'pl_force_ssl', '__return_true' ); add_filter( 'pless_vars', 'make_ssl_vars' ); function make_ssl_vars( $vars ) { $vars['plSectionsRoot'] = str_replace( 'http://', 'https://', $vars['plSectionsRoot'] ); $vars['plRoot'] = str_replace( 'http://', 'https://', $vars['plRoot'] ); return $vars; } I the Chrome console I get this message: [blocked] The page at https://www.pepperbase.com/2013/ict-media/mobile-care ran insecure content from http://platform.linkedin.com/in.js. I am not sure how the pl_force_ssl action works, should it filter this http link to https? In the Sharebar section I can see the link to the Linkedin JS file is http, maybe this could be changed to a protocal relative link (http://blog.httpwatch.com/2010/02/10/using-protocol-relative-urls-to-switch-between-http-and-https/)? I already changed it in the core files, so you will not see the error anymore. Thanks.
  5. Hey guys, Was working on this with James in live chat and can't seem to get it figured out. I set my entire site to secure but for some reason these two google fonts keep coming up as unsecure. I have not uploaded them myself and they're pagelines standard fonts so I'd assume it shouldn't be hard to switch them to https. I have tried flushing the site cache then disabling W3 Cache. I still get errors like this: The page at https://zoxstraps.com/ displayed insecure content from http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/droidsans/v3/s-BiyweUPV0v-yRb-cjciBsxEYwM7FgeyaSgU71cLG0.woff. zoxstraps.com:1 The page at https://zoxstraps.com/ displayed insecure content from http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/droidsans/v3/EFpQQyG9GqCrobXxL-KRMQFhaRv2pGgT5Kf0An0s4MM.woff. zoxstraps.com:1 and this, depending on the page: The page at https://zoxstraps.com/ displayed insecure content from http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/droidsans/v3/s-BiyweUPV0v-yRb-cjciBsxEYwM7FgeyaSgU71cLG0.woff. zoxstraps.com:1 The page at https://zoxstraps.com/ displayed insecure content from http://themes.googleusercontent.com/static/fonts/droidsans/v3/EFpQQyG9GqCrobXxL-KRMQFhaRv2pGgT5Kf0An0s4MM.woff. zoxstraps.com:1 Resource interpreted as Font but transferred with MIME type application/octet-stream: "https://zoxstraps.com/wp-content/themes/pagelines/fonts/plfont-regular.woff". zoxstraps.com:32 Resource interpreted as Font but transferred with MIME type application/octet-stream: "https://zoxstraps.com/fonts/BebasNeue-webfont.woff". zoxstraps.com:181 Any help would be much appreciated! My site is www.zoxstraps.com Thanks! Jason
  6. http://wordpress.org/extend/ideas/topic/wp_plugin_url-doesnt-take-ssl-into-account has a reply from Ipstenu that tells how to get it to respect SSL
  7. Hi. My entire site is secure, except for the google fonts I'm getting a mixed content error because of google fonts. How can I remedy this?
  8. Error With Https:// Ssl

    Hi everyone, Regarding a new site I'm just starting to develop; http://www.alwaysbellagifts.co.uk/ is fine https://www.alwaysbellagifts.co.uk/ causes an error to appear at the top - Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/10/10099610/html/wp-content/themes/pagelines/includes/class.render.css.php on line 727 What do I need to do to get rid of this error please? SSL certificate is all fine. No issues there I believe. Thanks.
  9. I am using the pagelines google webfonts plugin to give my site a little style. The problem is, when I use a custom font, my checkout page is no longer secure (SSL). Anybody know of a quick fix? - Dave
×