Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 2 results

  1. CUSTOM FONT ISSUE

    Hello All! So I am using PL5 - I am using a child theme with custom fonts loaded in the child's style.css file. My issue arises on mobile devices. If you are to access the site via the home page on a mobile device the custom fonts load no problem. But - if you are to type in any internal pages direct link the fonts do not load. I have a launch for the website in question on Friday this week, the 31st at 7pm CST - I need help!!!! The site address is https://aonsl.com - the site has password protect on it until Friday - you can access the site with pass code kyledominick - all one word. Here is the css for the fonts: @font-face { font-family: 'Another America'; src: url('webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */ src: url('webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff2') format('woff2'), /* Super Modern Browsers */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff') format('woff'), /* Pretty Modern Browsers */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.ttf') format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */ } And as I mentioned - the fonts load properly on mobile if I begin viewing the site from the homepage - and works on desktop across the board both from the home page or starting on an internal page. ANY AND ALL HELP IS GREATLY APPRECIATED! Kyle
  2. Hi there, I'm trying to enable my fixed navbar so that it follows the scroll as the user scrolls down the page. I went into the navbar option in Pagelines>Site options>Navbar, the options are checked. But my fixed navbar doesn't appear. I have a standard navbar on my page currently. How do I get the fixed navbar up and working? Thanks.
×