Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cutom font'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 1 result

  1. CUSTOM FONT ISSUE

    Hello All! So I am using PL5 - I am using a child theme with custom fonts loaded in the child's style.css file. My issue arises on mobile devices. If you are to access the site via the home page on a mobile device the custom fonts load no problem. But - if you are to type in any internal pages direct link the fonts do not load. I have a launch for the website in question on Friday this week, the 31st at 7pm CST - I need help!!!! The site address is https://aonsl.com - the site has password protect on it until Friday - you can access the site with pass code kyledominick - all one word. Here is the css for the fonts: @font-face { font-family: 'Another America'; src: url('webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */ src: url('webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff2') format('woff2'), /* Super Modern Browsers */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff') format('woff'), /* Pretty Modern Browsers */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.ttf') format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */ url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */ } And as I mentioned - the fonts load properly on mobile if I begin viewing the site from the homepage - and works on desktop across the board both from the home page or starting on an internal page. ANY AND ALL HELP IS GREATLY APPRECIATED! Kyle
×