Jump to content


Photo
- - - - -

website showing up different in internet explorer 9


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 amppromatic

amppromatic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts

Posted 31 May 2011 - 08:47 PM

Look at my site: www.pro-datum.com It looks different in internet explorer 9 and mozilla firefox. Text not showing up. It is ecopro theme. can anybody tells me why?

#2 timlinson

timlinson

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1032 posts

Posted 31 May 2011 - 09:13 PM

You have quite a few markup errors:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Different browsers handle invalid markup differently, so I would start there.

#3 amppromatic

amppromatic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts

Posted 31 May 2011 - 09:56 PM

So what should I do? I need to check every single error?

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 01 June 2011 - 02:08 AM

I see a lot of "element P undefined" errors. Perhaps you should start by correcting those ones (making sure that

Please Login or Register to see this Hidden Content

is at the start and

Please Login or Register to see this Hidden Content

is at the end)

#5 amppromatic

amppromatic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts

Posted 01 June 2011 - 01:08 PM

IT should be small p or capital P?

#6 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 01 June 2011 - 03:28 PM

It should be lowercase.