Jump to content


Photo
- - - - -

Galleries/hyperlinking


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 smurik

smurik

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 01:34 PM

Everytime I insert a gallery and use the slideshow option nothing appears. Also, when I use the image browser the images don't line up correctly. You can see an example of it at

Please Login or Register to see this Hidden Content

Also, when I try to hyperlink something I have to always switch over to html view.

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 06:29 PM

How are you inserting the gallery? is this the NextGen plugin or the default WP gallery? Any more info you can provide would be great.

#3 smurik

smurik

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 06:31 PM

Its the NextGen

#4 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 06:50 PM

You may want to check with them about it. Also, is it via the shortcode? You don't have any js errors so I don't think there is a theme conflict.

#5 smurik

smurik

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 06:53 PM

OK thanks. Any idea why I can't hyperlink from my post when it's in visual mode?

#6 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 07:01 PM

Are you using the WYSIWIG? It should work fine. Often switching between the two though will strip tags

#7 smurik

smurik

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts
  • Country: Country Flag

Posted 03 May 2011 - 07:15 PM

I only switch to html view when I can't hyperlink from visual view. Can you please explain WYSIWIG?

#8 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 04 May 2011 - 02:12 AM

Try to avoid switching from HTML to normal view and vice versa. The appearance of the post will not change if you do this. If you are going to insert a link, do it in visual mode but don't switch to HTML mode after that. Just update the post right away and then preview it.