Jump to content


Photo
- - - - -

Flash disappearing behind menu


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 glynt

glynt

    Super Member

  • Members
  • 201 posts
  • Framework Version:2.4.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 May 2011 - 07:48 PM

Hi, I have a flash movie in my feature which disappears behind the menu, but only in Chrome. I have tried the code that was suggested in this post:

Please Login or Register to see this Hidden Content

which was for YouTube content but it doesn't work - the content simply doesn't show any more. I think it may be because the object I am embedding is not the same file type. The link to the object is "http://in-focus-marketing.net/wp-content/panoramas/kos pan 0429/kos pan 0429.htm" It works fine in all browser but whatever I don I can't get it to go behind the menu in Chrome.... Any help would be much appreciated! Many thanks, Glyn

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 02 May 2011 - 07:52 PM

Glyn, Do you have a link to your site? That would help.

#3 glynt

glynt

    Super Member

  • Members
  • 201 posts
  • Framework Version:2.4.1
  • Country: Country Flag

Posted 02 May 2011 - 08:30 PM

Hi Adam, I've removed the feature, but I'll put it back on for a short time so you can see. The page is at:

Please Login or Register to see this Hidden Content

This will work fine in everything but Chrome where the menu and the feature overlay go behind the flash. I have tried every answer I can find on the web.... Many thanks, Glyn

#4 timlinson

timlinson

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1032 posts

Posted 03 May 2011 - 03:00 AM

Try adding `wmode="transparent"` as a rule in the embed code.

#5 glynt

glynt

    Super Member

  • Members
  • 201 posts
  • Framework Version:2.4.1
  • Country: Country Flag

Posted 04 May 2011 - 11:37 AM

Hi Tim, Thanks for your reply. I have tried that, and "opaque", and it just seems to make it work in less browsers. Here's the code I've got in at the moment based on an earlier post in the pagelines forum: <object height="414" width="960"> <param name="flash" value="http://in-focus-marketing.net/wp-content/panoramas/kos pan 0429/kos pan 0429.htm"> <param name="allowFullScreen" value="true"> <param name="allowscriptaccess" value="always"> <param name="wmode" value="opaque"> <embed src="http://in-focus-marketing.net/wp-content/panoramas/kos pan 0429/kos pan 0429.htm" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="414" width="960" wmode="opaque"> </object> Any other ideas? Thanks,

#6 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 05 May 2011 - 07:33 PM

Glyn, There might be other factors such as z-index but it looks like you removed it so I can't test this theory?