Jump to content


Photo
- - - - -

WPML Translation problem


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 yeti1249

yeti1249

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts

Posted 28 April 2011 - 08:58 AM

Hello, everyone. May be this was asked before, but I couldn't find the answer on the forum. My web-site: www.fxanalytic.ru I am using WPML plugin to translate the site. But when I switch to english on the main page (it is feature page), it doesn't display features and boxes although everything is checked in meta-setting of the page and translated. Does anyone have any ideas?

#2 yeti1249

yeti1249

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts

Posted 28 April 2011 - 01:23 PM

Can the permalink structure cause such a problem?

#3 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 28 April 2011 - 08:16 PM

Im getting the same result regardless of language....you probably don't have the feature "set" configured properly

#4 yeti1249

yeti1249

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 posts

Posted 29 April 2011 - 10:53 AM

What do You mean by "feature set not configured properly"?

#5 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 29 April 2011 - 03:35 PM

Go to your Feature settings and check to see if they're set up correctly.

#6 crogers

crogers

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 June 2013 - 02:33 PM

Hello, did this ever get resolved? I am having the same issue. The default feature set is set in "Site Options". Displaying fine in homepage in English (default language) but not in German. In fact neiuther are boxes. Same issue I guess.

 

English: http://diskshred.eu/ (correct)

German: http://diskshred.eu/de/ (nada)



#7 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 18 June 2013 - 04:14 PM

No idea why it's not working.  I'd have to investigate in more details. Are you using a plugin or PoEdit to convert the language?



#8 kwitelle

kwitelle

    Member

  • Members

  • 12 posts

Posted 30 June 2013 - 10:00 AM

Hello,

 

I have the same problem.

 

I use WPML, the default language is Dutch, translated all these pages in French. Also translated the features. Checked and double checked things. Everything should be fine.

But the contentboxes and features don't show in the French version. The Pagelines meta settings don't even save when I try to change them in the French page. For example in "Page setup" when I hide a section and update the page it just deafults back to where it was.

 

Very strange.

 

I use the latest versions of everything.



#9 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 30 June 2013 - 04:16 PM

Content boxes, boxes, sliders, banners are all custom post types, and are probably not going to translate dynamically.

 

These will likely need manual translation.