Jump to content


Photo
- - - - -

Pictures won't upload


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 ccrysler

ccrysler

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 25 April 2011 - 11:08 PM

Hi, Regardless what type of picture i try to upload it puts a red x on it and the picture is not viewable. How do I fix this problem?

#2 timlinson

timlinson

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1032 posts

Posted 26 April 2011 - 04:24 AM

A red x? Are we talking about the WP media tab? A screenshot would help.

#3 ccrysler

ccrysler

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 26 April 2011 - 05:37 PM

Anything I try to upload to boxes or feature slider or even my logo appears like this... (click on link below) I need to get this solved asap, as we are trying to get the site live as soon as possible. Thanks!

#4 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2011 - 11:59 PM

Did you accidentally get logged out without knowing it? If you save it and go back is the URL still present?

#5 ccrysler

ccrysler

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 April 2011 - 12:31 AM

I have relogged back in, I have tried everything but photos will not appear that need to be uploaded to the feature slider, to the boxes. The only time pictures will appear is if they are being inserted into a post. I need this fixed asap. I need to know what my options are, at this point!

#6 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 27 April 2011 - 02:23 AM

Did this problem start occurring after any notable changes to the site? Which version of PlatformPro are you using?

#7 ccrysler

ccrysler

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

Posted 27 April 2011 - 04:42 PM

I just bought platform pro and its been doing it from the beginning. What should I do? I'm really frustrated as it seems I don't get a response back for 24 hours and the response back is just a question to me. Your product so far has been a disappointment and if I don't get REAL help, i'm going to have to request my money back and make sure none of my friends use this product. POOR SERVICE!!!!!!!!!!

#8 heatherhuhman

heatherhuhman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 April 2011 - 06:14 PM

I have the exact same problem!

Please Login or Register to see this Hidden Content



#9 studio8c

studio8c

    Advanced Member

  • Members
  • 96 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 April 2011 - 06:18 PM

HI CherylAnn,

Upload errors can have several causes, that why everybody is asking you questions.

after that we can provide you a solution, because uploading errors are common server permissions errors.

Please check if your able to upload media with the wordpress media function.

if not check your

Please Login or Register to see this Hidden Content

on wp installation "wp-config/uploads/"

are you also getting this alert:

Dynamic CSS File Not Writable
Your dynamic CSS file is not writable by the server. To fix just change the file permissions of your dynamic.css file to 666, and you'll be all set. After setting your file permissions, hit the save button so your dynamic CSS can be generated.
The file is located here: /pagelines/dynamic.css



#10 studio8c

studio8c

    Advanced Member

  • Members
  • 96 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 April 2011 - 06:20 PM

Heather, What version of WP are you running the new update WP 3.1.2 ?

#11 studio8c

studio8c

    Advanced Member

  • Members
  • 96 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 April 2011 - 06:25 PM

The

Please Login or Register to see this Hidden Content

that are broke on you frontpage, are that the same as in your posts?

#12 heatherhuhman

heatherhuhman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 April 2011 - 06:28 PM

Dennis, I am running 3.1.1. And yes, those images are the same. I just don't understand. The images WERE there -- and I'm not doing anything differently than I've ever done before. Heather

#13 studio8c

studio8c

    Advanced Member

  • Members
  • 96 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 April 2011 - 06:48 PM

what is the result if you add the images again in your post will that make difference our you can't upload any more ? Did you updated your WP install recently or the PP theme?

#14 studio8c

studio8c

    Advanced Member

  • Members
  • 96 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 April 2011 - 06:56 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content



did you moved your wp installation ?

Please Login or Register to see this Hidden Content

because the header image url is located in a sub directory