Jump to content


Photo
- - - - -

Thumbnails in RSS feed aggregation


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 icjackson

icjackson

    Advanced Member

  • Members
  • 86 posts
  • Country: Country Flag

Posted 13 April 2011 - 11:59 PM

Using Feedpress to automatically (with proper credits) post results from RSS feeds as blog entries. In TwentyTen the thumbnails in the feed appear. In Pagelines (Platform Base) they don't. Feed URL:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Site URL:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Is there a fix for this? Thanks :-)

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 April 2011 - 06:10 PM

Add the code in the following link to your -Base functions.php file

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 icjackson

icjackson

    Advanced Member

  • Members
  • 86 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 April 2011 - 05:42 PM

Adding it to that file didn't work :-( Is it possible that it should be added to another file or to the functions.php file in PlatformPro? **NOTE** I'm running a Wordpress multisite, so I'll try deleting and reloading the Base theme to make sure the changes are applied to all the subsites.

#4 icjackson

icjackson

    Advanced Member

  • Members
  • 86 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 April 2011 - 07:37 PM

No dice on the deletion and reinstallation of the Base theme :-( Is there possibly some custom CSS that could fix the problem? Again, the thumbnails do show up in TwentyTen. Thanks :-)

#5 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 April 2011 - 08:27 PM

Hmm. I'm wondering if you need to add it to the functions.php file in the core where the RSS is generated from instead of in -Base...I'll do some resarch on it.