Jump to content


Photo
- - - - -

HELP,installation screwed


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 bmgerstner

bmgerstner

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 22 March 2011 - 03:21 PM

HELp, i just removed my theme because it was acting weird with the design function and went to reinstall. I followed the video on the side and uploaded the platform pro zip and then the base zip. i activated the base and as soon as i did, it showed me this screen. Warning: require_once(/home/louisa/public_html/wp-content/themes/platformpro/core/core.init.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/louisa/public_html/wp-content/themes/platformbase/functions.php on line 8 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/louisa/public_html/wp-content/themes/platformpro/core/core.init.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/louisa/public_html/wp-content/themes/platformbase/functions.php on line 8 What the hell do i do, i cannot reach my website at all now. every thing sends me to this page. Is this pagelines or wordpress. Do i have to cancel everthing now and go back to my hosting and start new?

#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 22 March 2011 - 04:01 PM

you have to have the base files uploaded to `wp-content/themes/platformbase` and the platforpro files uploaded to `wp-content/themes/platformpro` NOTE all lowercase!

#3 bmgerstner

bmgerstner

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 22 March 2011 - 04:56 PM

it wount even let me log in to my worpress admin page to fix it, it take me to that page every time.

#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 22 March 2011 - 04:57 PM

You will have to fix it via the FTP or your wrbhost control panel.

#5 bmgerstner

bmgerstner

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 22 March 2011 - 04:58 PM

does this mean i cannot use worpress ever again? and have to change to another service?

#6 bmgerstner

bmgerstner

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 22 March 2011 - 05:01 PM

okay thank you. I really don't know how to do any of that. So can i just delete Wp off my hosting and reinstall and start all over again?

#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 22 March 2011 - 05:04 PM

ok how did you install wordpress? you must have uploaded the files with an FTP client right? Or was it through some kind of control panel?

#8 bmgerstner

bmgerstner

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 22 March 2011 - 05:16 PM

i did it through a control panel, i use host gator for hosting and they have a control panel for it.

#9 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 22 March 2011 - 05:19 PM

ok good :) HostGator use cPanel, which has a file manager built in to it, you can use this to browse to your wordpress directory, and delete the platformbase and platformpro theme folders. you can then log in to wordpress, as it will default back to its original theme.