Jump to content


Photo
- - - - -

bug in iblog3 post formatting


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1 dugbug

dugbug

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 27 October 2009 - 11:25 PM

I have a problem with this theme (I assume its the theme) and the upper post navigation buttons (the left/right arrows for previous/next blog post). Look at this page here:

Please Login or Register to see this Hidden Content

See how the post is sqished to fit aligned under the previous post text? When the next post text is very long, the post becomes a skinny column. Driving me nuts! Any ideas? Can I turn off the next/prev navigation at the top? thanks -d

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 28 October 2009 - 03:01 AM

Looks good on Mac Firefox. Can you send a screenshot of what you're seeing and on what OS/browser combo?

#3 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 28 October 2009 - 03:01 AM

Looks good on Mac Firefox. Can you send a screenshot of what you're seeing and on what OS/browser combo?

#4 dugbug

dugbug

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 28 October 2009 - 03:44 AM

well it fixed itself lol... We get a lot of mobile users. I wonder if super cache got a little confused. Btw you had asked me last week to remind you about beta testing some forum code? Is that still possible?

#5 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 29 October 2009 - 03:40 AM

Yes, but not yet. Still updating the framework on the themes

#6 dugbug

dugbug

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 10 November 2009 - 08:39 PM

Well the odd bug is back again and its not connected to cache:

Please Login or Register to see this Hidden Content

You can see it ie7 (its correct in firefox... don't have safari handy). The article takes half the page width wise. It typically happens when we have the next article with a long title, causing the "next article title" navigation helper at the top to run long. In our case, "Wishing you a Trigger Happy Christmas on your iPhone and iPod: Screenshots"

#7 dugbug

dugbug

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 12 November 2009 - 02:53 PM

Yes even the original link in the article still fails on ie7. I have not checked ie8 but it has to do with the "post-nav" feature at the top that has the "previous" and "next" article links. If the "next" guy has a very long title and wraps, the main article body for some reason is only as wide as the "previous" guy (half the page). This is very repeatable in ie7. Both links above demonstrate it.