Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Theme Resetting to Default

Question

Posted · Report post

I'm trying to track an issue I've seen in the iBlogPro3 framework. I've seen this behavior before but the first time I wrote it off to a fluke or user error. This time I'm not sure how it crept in but it's worthy of mention and troubleshooting. It occurred after moving around Pages. The feature page was set to draft and then republished and the themes features all went back to defaults. I'll keep a closer eye on this happening and if I can find some more time today I'll test it further but this is baffling and a bit disturbing. I don't even understand how they can be connected it seems so irrelevant but the other report I got from a client "just moving pages around" and lost their settings makes them look a bit less crazy now. Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Posted · Report post

I need to be clear this is the Features and Feature boxes, the Options do not seem to be impacted in either of the rogue cases.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've seen this in Safari where it auto fills the url so that the same URL 'GET' data is sent... its sort of a bug (we've fixed for next update) in other rare cases there have been reports of this chalked up to database issue. could this be the issue? any other insights? (would love to get this resolved)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm running on a deadline for a presentation where I'm using iBP3 as the base. Once I'm done with it next week I plan on shaking the site and structure pretty hard to see if I can make it break on demand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cool. Keep us updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites