Jump to content


Photo

Post/Page Editing Problem


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 l_bishop

l_bishop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 March 2011 - 08:44 PM

When trying to edit a post or page or add a new page/post using the visual editor I'm not seeing the formatting toolbar and all of my text is being shown in white color...It did not do this before. Options?

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 16 March 2011 - 09:09 PM

? Do you have a screenshot?

#3 l_bishop

l_bishop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 March 2011 - 09:14 PM



#4 l_bishop

l_bishop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 March 2011 - 09:15 PM

Posted Image

#5 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 17 March 2011 - 02:07 AM

Do you have any plugins enabled that enhance the editor at all? Can you please try disabling plugins anyways?

Are you doing anything out of the ordinary like pasting content from Word, switching back and forth between Visual and HTML (this can mess up the content easily)?

Thanks, Bryan

#6 l_bishop

l_bishop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 28 March 2011 - 08:12 PM

I do not have any plugins that are to enhance the editor nor do I have any plugins aside from akismet... I'm not doing anything that is abnormal...just typing from scratch. The only way I can see what I'm typing is to switch to HTML

#7 astearns

astearns

    Member

  • Members
  • 29 posts

Posted 29 March 2011 - 05:01 AM

This very well could be a WP 3.1 error; others are having the same issue. http://wordpress.org...ince-31-install You might want to create a post on the Wordpress.org forums to see if anyone there has a fix.

#8 tixxoptonlinenet

tixxoptonlinenet

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 12 May 2011 - 09:12 PM

I am having the same problems with visual view.

#9 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 13 May 2011 - 02:32 AM

William, you should also look to the Wordpress.org forums, as well, and watch out for any possible fixes: http://wordpress.org/support