Jump to content


Photo
- - - - -

Fix for FLICKRRSS bug


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

#1 dani808

dani808

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 13 February 2010 - 10:14 AM

If anyone else has had trouble with their thumbnails not showing anymore, the following fixed it for me. **edit line 88 of wp-content/plugins/flickr- rss/flickrrss-settings.php. In flickr-rss 5.0 it looks like: foreach (array("small", "square", "thumb", "medium", "large") as $size) { change it to: foreach (array("small", "square", "thumbnail", "medium", "large") as $size) {

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 16 February 2010 - 02:58 AM

did you bring this up with the plugin provider?

#3 imwy2cool

imwy2cool

    Member

  • Members

  • 22 posts

Posted 04 March 2010 - 06:26 AM

This fix does NOT work for me. Please help. I have tried EVERY fix for this and it does not work.

#4 imwy2cool

imwy2cool

    Member

  • Members

  • 22 posts

Posted 04 March 2010 - 06:43 AM

Check it out here: http://www.westernti...om/flicker-rss/ Like I said . . . I've tried everything I could find. I've disabled all of my plugins and nothing. Also, I purchased all three themes and it doesn't work with any of them.

#5 jnoh

jnoh

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 502 posts

Posted 05 March 2010 - 12:25 AM

hey imwy2cool. Do you have your user id entered in the flickrRSS plugin settings?

#6 imwy2cool

imwy2cool

    Member

  • Members

  • 22 posts

Posted 05 March 2010 - 06:41 PM

Yes I entered my id. I've used this plugin on many other sites. I also have it working on http://www.armorbuilt.com as an example.

However, I was able to get this working by changing the following code:

At least it works for me with WordPress 2.9.2 iBlogPro theme

Replace this code in flickrrss.php

 if(preg_match('<img />', $item['description'],$imgUrlMatches)) {
						continue;
					}
					$baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $imgUrlMatches[1]);

With:

 // Hack to switch regular expression for 2.9.2
					$pattern = '<img />';
	
					if(!preg_match($pattern, $item['description'], $imgUrlMatches)) {
	
						continue;
					}
	
					$url_array = explode(' ',$imgUrlMatches[1]);
					$baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $url_array[0]);

You'll find it around line 150.

It's NOT perfect as it is a hack, but at least my images are working now. I hope it works for you.

#7 imwy2cool

imwy2cool

    Member

  • Members

  • 22 posts

Posted 05 March 2010 - 06:41 PM

I have been trying to post a solution but every time I push submit it erases the form. I don't know what I'm doing wrong. I had to change some code in flickerrss.php

#8 imwy2cool

imwy2cool

    Member

  • Members

  • 22 posts

Posted 05 March 2010 - 06:43 PM

Okay I've tried to submit it using backticks, the code button and it still not letting me submit the code. So, here is a link where I posted the fix on the FlickerRSS Plugin site: http://wordpress.org...=2#post-1423815 I hope this works for you

#9 imwy2cool

imwy2cool

    Member

  • Members

  • 22 posts

Posted 05 March 2010 - 06:44 PM

I have it working on another site WITHOUT these changes. Same host (bluehost) different account.

#10 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 07 March 2010 - 10:14 PM

(use the backticks that are on the same key as the tilde (~)) `LIKE SO`