Jump to content


Photo
- - - - -

Anchor links on sidebar won't open


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 mcarels

mcarels

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 11 February 2011 - 09:00 PM

I've put in anchor links on the sidebar but when I click them it gives a 404 page because the links become incorrect. Here's the page with the sidebar links:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Here's the page it gives while adding extra link info:

Please Login or Register to see this Hidden Content

How do I fix this so it opens up the pages?

#2 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2011 - 09:22 PM

Wherever you put in the url to link to, try just putting it in this format: /fitness-and-nutrition-program/ without the http and all that.

#3 mcarels

mcarels

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 11 February 2011 - 11:18 PM

doesn't work still get a 404. Here's what it shows:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#4 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2011 - 11:24 PM

Are you typing the anchor tag into a custom text widget. If so is it just like this:

Please Login or Register to see this Hidden Content


Can you paste the code that you have typed in here so we can see it?

#5 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2011 - 11:26 PM

Sorry, lets try that again. It should look similar to:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#6 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2011 - 11:27 PM

I can't seem to html code here, maybe you could send a screenshot of your backend showing what you have typed in.

#7 mcarels

mcarels

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 13 February 2011 - 12:22 AM

Sure, here it is:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#8 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 13 February 2011 - 05:10 AM

Hmmm, nothing seems wrong with the code you've used... I know it doesn't make sense but perhaps there's a plugin or something causing a conflict. Perhaps disable all of your plugins and see if the problem persists. If that doesn't work, for the time being perhaps just do the full link and perhaps we could help troubleshoot further.

#9 mcarels

mcarels

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 14 February 2011 - 10:09 PM

I deactivated all plugins and did the full link but still the same thing. Here's whats in the widget now:

Please Login or Register to see this Hidden Content

And here's what the link looks like when I click it. Notice how it doubles the link:

Please Login or Register to see this Hidden Content

"http:/energyfitnessbysergio.com/resources/recipes-and-nutrition-facts/" Thanks

#10 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 15 February 2011 - 02:56 AM

Here's what I'm seeing you use: `

Please Login or Register to see this Hidden Content

` when you need: `

Please Login or Register to see this Hidden Content

` If you're not adding those extra quotations it might be a php.ini problem. But, first if the above code doesn't work try: `

Please Login or Register to see this Hidden Content

` Thanks, Bryan

#11 mcarels

mcarels

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 15 February 2011 - 03:41 AM

Thanks Bryan, that last code fixed it!