Jump to content


Photo
- - - - -

More Link Error


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 11 February 2011 - 03:35 PM

Hi, When I click on the "more" link in "Boxes" under "Home," I receive a 404 error. Is it possible to link a page to this "more" link, so that when I click on "more," a new page will appear? If so, would you kindly advise how to create such a page? The webpage in question is:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Thanks so much. Best, Tim

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 February 2011 - 05:52 PM

Under each box or feature post type you have to set the link in the options panel below...how are those links being added right now? The markup is very wrong....hence 404s

#3 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 12 February 2011 - 03:47 AM

Does "PlatformPro Box/Feature Options" = the "options panel" you are referring to? If so, I have not added those links yet. If that is what I need to do, please advise on how to do so. Thanks.

#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 12 February 2011 - 04:52 AM

Yes, that is what Adam is referring to. Just paste the URLs for the links that you want in the options for each box, save the options, and you should be set. (Make sure the URL has http:// preceding the address)

#5 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 16 February 2011 - 11:14 AM

Hi Catrina,

I have added

Please Login or Register to see this Hidden Content

under "Our Clients" -> "PlatformPro Box Options" -> "Box Image Link"

When I click "more," I get

Please Login or Register to see this Hidden Content

.

Please advise.

Thank you!

Best,

Tim

#6 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 16 February 2011 - 02:41 PM

Hi Tim - I'm getting a 404 for the original page. Could you post the link of the feature section in question, please?

#7 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 17 February 2011 - 09:46 AM

For some reason, the "more" links in the boxes on my homepage have disappeared. The "more" link still exists in "Edit Box." They are just not displaying. How can I bring them back? Thanks!

#8 Kate

Kate

    Advocate

  • Members
  • 3039 posts

Posted 17 February 2011 - 02:19 PM

Hi Tim - Have you added the link?

#9 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 18 February 2011 - 03:15 AM

I think so. "Under Box Image Link," I added:

Please Login or Register to see this Hidden Content

When I click on it, I get an error page. Perhaps I added the link incorrectly or added it in the wrong place? Also, the "more" link has disappeared from the boxes on the homepage. Thanks Kate!

#10 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 18 February 2011 - 03:23 AM

It appears maybe you're just guessing on the URL? You need to first actually create the page "Our Clients" or of course there will be nothing there. If you have it wouldn't be found at the URL you were attempting anyways, it would look more like:

Please Login or Register to see this Hidden Content

And if you had attractive permalinks setup it would be:

Please Login or Register to see this Hidden Content

So create the page and then view it. When view it copy the exact URL from your browser URL bar. Thanks, Bryan

#11 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 19 February 2011 - 10:18 AM

Thanks very much, Bryan. (1) I was able to create the page you suggested with a more attractive permalink:

Please Login or Register to see this Hidden Content

I also inserted this same link under "Boxes" -> "Our Clients" -> "Box Image Link." However, the page heading, "Our Clients," appears as H1 on my homepage to the left of "Home." I would instead like it to be invisible on my homepage and only visible once the "more" link under "Our Clients" has been clicked. As noted above, the "more" link has temporarily disappeared and I do not know how to recover it. What would you suggest? Thank you.

#12 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3271 posts
  • LocationSan Francisco, CA
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 20 February 2011 - 02:47 AM

Hey Tim, If you have another question, can we start another thread?

#13 tim4708

tim4708

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 111 posts

Posted 21 February 2011 - 10:55 AM

Sure thing.