Jump to content


Photo
- - - - -

Comments Area Not Showing Up?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 eflorendo

eflorendo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 04 February 2011 - 09:49 PM

Not sure if I did something, but the comments area in the post page doesn't show up. I don't remember deleting anything, but at this point, I might have done it on accident when configuring something else. The comments are enabled in the settings >> discussion and the post is enabled for comments. Can anyone help? Here's a test page:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Thanks.

#2 kastelic

kastelic

    Advocate

  • Members

  • 3081 posts

Posted 04 February 2011 - 10:03 PM

Are you using the disqus commenting plugin? There seems to be a problem relating to that. You could google "disqus commenting problem" or something similar.

#3 eflorendo

eflorendo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 04 February 2011 - 10:08 PM

Yeah, I just installed the disqus plugin. I'll do a google search. Thanks.

#4 eflorendo

eflorendo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 04 February 2011 - 10:11 PM

Even when I disable the disqus plugin, it still doesn't show up. I think I did something wrong.

#5 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 04 February 2011 - 11:15 PM

Perhaps check to make sure the Comment Form section is still enabled on the Single Post Content Area template in the Template Setup in PlatformPro Options.

#6 eflorendo

eflorendo

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 05 February 2011 - 07:44 AM

Yup. That was the problem. Thanks!