Jump to content


Photo
- - - - -

Feature Slider not showing all Features


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 tlovvorn

tlovvorn

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 12 January 2011 - 02:30 PM

I have 8 different features set up in my theme and have it set to show 9. For some reason, only 4 Features are showing up on my homepage.

Please Login or Register to see this Hidden Content



Is there another setting for the Features somewhere that is overriding?

Thanks in advance.

#2 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 12 January 2011 - 06:00 PM

First thing to come to mind would be make sure that the "feature set" you've specified holds all the slides you are trying to show.

#3 tlovvorn

tlovvorn

    Member

  • Members
  • 15 posts

Posted 12 January 2011 - 06:05 PM

Adam-

When I go to the feature set, it simply lists how many features are in the set. I don't see where it could limit the number of features that could be held by a set.

If you go to

Please Login or Register to see this Hidden Content

do you see only 4 features in the Home Page feature slider?

Tray

#4 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 12 January 2011 - 06:57 PM

Yes I only see 4, what I'm saying is that you might have the feature slider set to show "default-feature" set but only 4 of your slides might be a part of that actual set. If you want all slides to show make sure that you edit the home page feature options to not show any particular set so it pulls all of them