Jump to content


Photo

Site looks completely borked in IE6


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 davidzatzcom

davidzatzcom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 19 January 2010 - 01:46 PM

I finally got around to testing my site in IE6. Although postings here seemed to indicate IE6 wasn't terrible, it's completely borked on my site. Widgets show up under main content, buttons on the home page are missing, and more. I guess the biggest issue is the widgets that down show up correctly on the right side of the screen. As a temporary measure, I put an IE6 warning on the site, but about 30% of visitors are IE6 users. Is there any easy fix for this? If you want to see it, go to usspi.org. Thanks!

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3254 posts

Posted 20 January 2010 - 06:17 AM

well IE6 is just very unforgiving when it comes to issues with css. Where modern browsers will correct small errors that cause issues, IE6 lets them fly. So my guess is that there is an issue with Markup somewhere. Have you validated your final customized site?

#3 davidzatzcom

davidzatzcom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 posts

Posted 23 January 2010 - 09:44 PM

Sorry 'bout the delayed response. Anyway, what do you recommend for validation?

#4 darlene-luther

darlene-luther

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 24 January 2010 - 02:14 PM

My WHP site is doing the same thing, and apowers recommended W3 Validator to me. Just thought I'd share...