Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Post Pic showing up in White House theme Post headlines. Help!

Question

Posted · Report post

Hi, I'm setting up your White House theme at this url (www.ctkingston.com) and and have been totally digging it, until suddenly all of my test posts' headlines have the words "Post Pic" showing at the end of the post titles. Can you tell why this might be happening and how to fix it? As far as I can tell, I did nothing odd to the code, but if you can take a glance at it and give your input, it would be a major help. Best, Riff

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Posted · Report post

'Post Pic' is the 'alt' text that goes behind your thumbs. Could you post a link to your site? Maybe a screenshot? I think that a plugin you're using might be breaking the markup and causing this text to show up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Did you tweak the '_posts.php' page at all? I would try disabling the two 'tweet' this and share/save plugins too while you figure this out. I'm looking at the code on your site and can't figure out how this could have happened (things are where they aren't supposed to be) If you didn't do it, then maybe your plugins did

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I just deactivated all the plugins and did a new post and it still is adding "Post pic" to the headlines. Suggestions? If you right click on any of the blog titles and view "properties" it says: Image properties and has Alternate Text listed as"Post Pic" ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Should we reinsert the original "_posts.php" text, though it looks about the same as what we had there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey Riff, So did you change the _posts.php file at all? Because its doing some whacky things..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yeah, changed author text and such in the _posts.php file, but it seemed to get weird whenever the threaded comments plugin is used. We need that plug in, however, so we might need to swap themes if we can't make it play nice. Any troubleshooting tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

the theme should support 'threaded comments' natively. You should use Firebug for Firefox to analyze the generated markup. The problem is the 'thumb' image code is showing up within your title for some reason(screenshot): RUZkb.png the markup should look like this:

	<div class="thumb left">
	  
	   Thumb
	  
	</div>
	<div class="post-title">
	  <h2>
	    Post Title
	  </h2>
	</div>
	[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites