Jump to content


Photo

Internet Explorer and Firefox with WH Feature


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
9 replies to this topic

#1 Flatpik

Flatpik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 13 January 2010 - 08:19 PM

Love the Whitehouse theme, but I have a problem with these 2 browsers. Our site looks great in Firefox, but in IE the left side Features panels displays the fonts too big. I don??™t know how to fix. The site is live, any suggestions appreciated. www.firstplan.com

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 13 January 2010 - 11:51 PM

Can you add a screenshot?

#3 markl

markl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 15 January 2010 - 05:17 PM

Here is a screen shot using IE8.. and another using Firefox 3.5.7
Posted Image

Posted Image

#4 markl

markl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 15 January 2010 - 05:19 PM

the images are too big for the space ..sorry..but you can see the font size is huge in the IE page rendering. Any tips appreciated to get it to display as with firefox. I'm helping Mike with this site. .and you can email me at: mark500@verizon.net if you'd like to reply direct. Thanks! Mark

#5 markl

markl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 15 January 2010 - 06:08 PM

FYI: The wreath looking graphic and text are all an image.. so that text doesn't vary , in case that was a question. But the text on the page is certainly affected ( Welcome to First Plan let us help you innovate.. and the sub headings below: ( SalesLogix, Sage CRM and Connect, and text below ) . Tnx, M

#6 markl

markl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 15 January 2010 - 06:33 PM

Throwing darts here.. so I'll ask -- is this a font substitution problem? where the theme is specifying a font.. and if IE doesn't have it.. substitutes a big font. Where is the font called for in this theme and can I change it to something that will render correctly? tnx. M

#7 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 15 January 2010 - 07:46 PM

No, the problem is most likely a markup issue which Firefox auto corrects (its good at this) and IE doesn't. In your case it looks like you've nested a `

` tag inside a `

` header tag, which is a no no :)


#8 markl

markl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 15 January 2010 - 08:51 PM

I've got to run to an appointment.. but I'll check that immediately upon my return in a couple hours. Thank you.. and holler with any other options and I'll check ASAP! tnx, M

#9 jasonp

jasonp

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts

Posted 15 January 2010 - 09:25 PM

this exact thing happened to me too once -- i was surprised that firefox looked great but IE looney. turns out i had forgotten to close an html tag within the bottom feature box #2, it affected the rest of the feature boxes as well as the footer, but only in IE. Another reason to appreciate our trusty mozillafox...

#10 markl

markl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 15 January 2010 - 11:50 PM

Hey! you got it! a typo in the first <h3> closing tag.. ended up NOT closing the tag,... and everything after it was affected. Thank you! very much! Mark