Question

Posted · Report post

[attachment=2339:2.png]

 

DMS : 2.1.4

Wordpress : 3.9.1

Website : dropthecookie.com

 

**Selected ALL PLUGINS and disabled them, PROBLEM PERSISTED.**

 

I have attached a screenshot of the javascript console results : Uncaught Typeerror - undefined is not a function

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

$.plHotKeys = {
init: function(){
 
 
$.jQee('alt+a', function() {     <------------------ERROR SHOWING ON THIS LINE
 
$('[data-action="toggle-grid"]')
.trigger('click')
})
 
$.jQee('alt+s', function() {
 
$('[data-mode="publish"]')
.trigger('click')
})
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Issue is specific to blog related pages/posts. Other pages load without problem.
How do i fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Problem solved. Was a widget using a different version of jQuery.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

HI,

 

I have viewed your site and viewed a number of posts and your blog. However, I am unable to find any JS error in my browser console, has the issue been resolved ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Danny,

 

I can view the whole site as long as I am not logged in. However, I still need to fix up the blog and I am unable to access it with DMS...

 

Should I provide you with login credentials?

 

Cre8ively,

Cassey

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

@Danny 

 

This is the location:line of the error.... but it only happens with blog pages...

 

http://www.dropthecookie.com/wp-content/themes/dms/dms/editor/js/pl.editor.js?ver=f5a462

 

I have noticed that the page loads through stuff and twitter is the last plugin it loads before "Opps ...." message pops up. (Disabling this plugin / ALL plugins does not resolve the issue.)

 

Hope this helps :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Would need a screenshot of the actual console, not the line number in question. Or a login to see this in action.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Simon_P

 

login credentials sent via message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now