Jump to content


Photo

iBlogPro6 (Offscreen navigation bug)

offscreen navigation

Best Answer Danny , 15 September 2014 - 10:14 AM

I have just this moment checked the commits on the iBlogPro 6 repo and there does appear to be an updating incoming, just waiting for it to be pushed.

Go to the full post


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Bob

Bob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • LocationHonolulu, Hawaii
  • Country: Country Flag

Posted 28 July 2014 - 09:25 PM

Hello All,

 

Thank you for adding iBlogPro6 as a "core theme".  On another note I'm having a bit of trouble with the offscreen navigation menu in mobile mode. I first noticed the bug on my iphone 5 (version 7.1.2).  I also used the Chrome emulator and it seems to be a bug on other smartphone platforms as well.  Basically the offscreen nav menu will not open up.  

 

Here's a video of the bug http://screencast.com/t/M1vehnEFu

 

Thanks in advance for your help, Bob



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17600 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2014 - 01:26 PM

HI,

 

Can you disable all active plugins and see if this resolves your issue. If it doesn't can you provide a link to the site in question please.



#3 Bob

Bob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • LocationHonolulu, Hawaii
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2014 - 07:53 PM

Thanks for your help Danny.  I disabled all plugins and the offscreen nav menu still will not open.  One thing I noticed is this is specific to "iHeader".  Navi, navi full, nav bar and navbar full all seem to work fine.  I also removed "megamenu" from the CSS classes section but the bug still seems to be there. 

 

Test Site: atlantisadventures.com/iblogpro

 

Bob



#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2014 - 08:31 PM

I'll get ray right on it, his theme ;)



#5 Bob

Bob

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • LocationHonolulu, Hawaii
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2014 - 09:10 PM

Thanks for your help guys.  I'm also open to a menu plugin if you can recommend one.  One specifically that displays the mobile "=menu" on all size screens.  You can see an example here http://www.atlantisa...es.com/newsite/



#6 jmad

jmad

    Advocate

  • Members

  • 964 posts
  • LocationCentral Florida
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 31 July 2014 - 04:51 PM

Ubermenu might work.



#7 gavinballard

gavinballard

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:iBlogPro6
  • Country: Country Flag

Posted 14 September 2014 - 05:42 PM

Hi guys, we're seeing this issue as well on http://pokertrainingjp.com. Is a fix for this issue available?



#8 gavinballard

gavinballard

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:iBlogPro6
  • Country: Country Flag

Posted 14 September 2014 - 06:03 PM

And, just as a followup, this is clearly an issue with the iBlogPro6 theme itself; the demo page at http://themes.pagelines.com/iblogpro/ is displaying the same issue.



#9 gavinballard

gavinballard

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:iBlogPro6
  • Country: Country Flag

Posted 15 September 2014 - 09:53 AM

Sorry to keep posting this, just wanted to ping @Danny to check up on this.



#10 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17600 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 September 2014 - 10:14 AM   Best Answer

I have just this moment checked the commits on the iBlogPro 6 repo and there does appear to be an updating incoming, just waiting for it to be pushed.



#11 gavinballard

gavinballard

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:iBlogPro6
  • Country: Country Flag

Posted 15 September 2014 - 10:52 AM

Great, thanks a lot Danny! I'll keep an eye on this thread, if you could ping us here when the update is available (any idea when that might be?), that would be great.

 

Thanks again!



#12 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17600 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 September 2014 - 11:12 AM

Unfortunately, we do not give ETA's so I can't say, but it shouldn't to be far away.



#13 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 15 September 2014 - 06:58 PM

Update was just pushed to iblogpro6, you should see it soon.



#14 gavinballard

gavinballard

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:iBlogPro6
  • Country: Country Flag

Posted 16 September 2014 - 09:28 AM

Hi @Danny and @Simon_P - just installed the 2.1.6.1 update and everything works like a charm. Thanks a lot!



#15 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17600 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 17 September 2014 - 09:07 AM

No problem and thanks for informing us the issue has been resolved.