• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

DMS 2 Banner repeates on some browsers AND on some computers


Question

Posted · Report post

I have an issue were only some computers see the top banner image repeat on the left and right side.
The way I made the banner is with just a canvas background and placed an image. This was so the image will stretch to the max on either side.

 

see attached of the error with it repeating banner

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I wanted to add:

The repeat feature is not selected, if I do select it I will see it on my computer.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I think I found a solution with the PageHeader feature, but it has feature such as putting the name of the page in the banner. I removed it be putting a space in the title and text bot

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

HI,

 

Can you provide a link to the site in question and also, provide a screenshot of your canvas settings please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

site is: wwwDOTestsiteDOTqueensbpDOTorg replace DOT with "."

I dont want url to be searchable in the net.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Is there any way I can get more help on this issue?

We is it having this issue in IE8 when DMS is campanile with IE8?

 

It has a tile like effect in 8 see attached screen shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Really need help in finding out why in IE8 there is a tile effect with the graphic for the banner

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Still need help with this problem

Aldo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

You site requires a password to access, what is the password so I can take a closer look. Also, can you provide a screenshot (do not use the attach feature, use Imgur or similar image hosting service) of your settings for the section you have uploaded your image to please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0