Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

How to Reinstall Feature Page

Question

Posted · Report post

Hi Andrew: I have the WHP theme and have been perplexed by the complete lack of features in the "Feature Setup" area -- I had "Feature Settings" but nothing else. The primary site I'm working with was an upgrade from the free version. I just tried installing the WHP again on a test blog, and all of a sudden I can see not just the setup options, but also features 1-6 + 3 feature boxes. Clearly somewhere along the way my feature settings got corrupted. How can I reinstall the feature pages without affecting all my other settings? i tried resetting everything to default once and lost a ton of work -- I'm scared to do it again without guidance!! Thanks, Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

How can I reinstall the feature pages without affecting all my other settings? i tried resetting everything to default once and lost a ton of work -- I'm scared to do it again without guidance!!
It was probably a DB issue when you installed. Which hosting service are you on? To fix the issue, just hit the 'reset features to default' button on bottom :D Simple as that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Will that affect any of my other settings for WHPro or the blog, or exclusively the feature area? Secondly...is there a way to get email notifications of updates to questions I post on the forum? All the best, Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Will that affect any of my other settings for WHPro or the blog, or exclusively the feature area?
Just the feature area.
Secondly...is there a way to get email notifications of updates to questions I post on the forum?
Someone suggested we add a plugin for that; so we probably will.

Share this post


Link to post
Share on other sites