Jump to content


Photo
Hero Nav

Can't add new pages; removes Menu from theme location

hero nav

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 sonaros

sonaros

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Country: Country Flag

Posted 17 June 2014 - 06:21 PM

I am trying to add a new menu item using Hero Nav.  When I do, then save it doesn't show up and also removes my assigned menu from my Hero Nav theme location.  Can't figure out why this is doing this.  

 

Thanks!



#2 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 231 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 27 June 2014 - 02:00 AM

@sonaros,

 

That sounds quite strange indeed.  Can you elaborate on how I might reproduce this?  Also, what versions of Hero Nav & DMS are you running?



#3 sonaros

sonaros

    Advanced Member

  • Members
  • 49 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 June 2014 - 02:05 PM

I forgot I posted this.  For future reference this is a WordPress issue that was resolved by increasing the max_input_vars to 10000 in the php.ini file.  For more info visit: http://wordpress.org...menu-size-limit



#4 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 231 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 11 July 2014 - 03:22 AM

@sonaros, thanks for posting your solution.  As a side note, your error probably was not related to Hero Nav if you were having those kind of issues on the Appearance > Menus page.  Hero Nav only registers a theme location and nothing more that would affect that page.

 

Thanks for the follow up!







Also tagged with one or more of these keywords: Hero Nav, hero nav