• 0

DMS 2 Saving templates and missing parts


Question

Posted · Report post

Am I the only one having trouble with the template system?

It has happened to me many times now on different websites,

 

I save a template ..lets say HOME template,

I then start a new page..the HOME temp defaults..

I then SAVE IT as a new template say SUB-PAGE..

 

I delete a section the SLIDER on the SUB-PAGE template and continue to modify the page. 

LAter I look at the HOME page and the slider is gone...all the work gone...and no way to get it back.

 

Can  anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Are you unlocking the template before saving as a new template?

 

Could we have a link to the particular site? 

 

Also can you enable debug in Visual editor > Site settings > advanced. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

- Yes I am unlocking the template before I am saving it as new.

- It has happened on a number of sites..but nothing to look at as I have rebuilt it already.

- Thx, I'll have a look at the debug..

 

I just find it odd and confusing he way the whole template system works and saves.

 

Thx for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now