Jump to content


Photo
- - - - -

blog page problems

insert link leave comment

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 X.Schipperheijn

X.Schipperheijn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • LocationDelft, Netherlands
  • Framework Version:1.2 free version
  • Country: Country Flag

Posted 14 May 2014 - 03:06 PM

Hi,
I am using the free pagelines version 1.2 on wordpress 3.9.1;
just two problems I would very much like to solve concerning my blog page:

first, when I try to insert a link into my blog with the link button, there
is a linkcode inserted, so it looks as if it's working, but then on the
front the link will not appear on my website page -

 

and second, when people
try to leave a comment, they get an error message; can you help me with this?

Kind regards,

Xandra Schipperheijn

Attached File  Schermafbeelding 2014-05-14 om 17.03.55.png   19.98KB   1 downloads



#2 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 14 May 2014 - 11:58 PM

Could we have a few things 

 

A link to your site and the code you are adding exactly?

 

What is the error message you visitors receive?



#3 X.Schipperheijn

X.Schipperheijn

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • LocationDelft, Netherlands
  • Framework Version:1.2 free version
  • Country: Country Flag

Posted 15 May 2014 - 09:38 AM

My site is:

www.xandraschipperheijn.nl

 

The code is just the code that appears automatically when you click 'add link' in the blogwindow and add the websitelink in the popup, I will add that later, am now at my work where I can't access my site (bloody hell :-))

 

and the error is (see attachment)

Oeps! Google Chrome kan geen verbinding maken met 127.0.0.1

Probeer opnieuw te laden: 127.­0.­0.­1

 

(translation: google chrome cannot connect to....try to reload....)



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17931 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 May 2014 - 12:00 PM

Hi,

 

I am not entirely sure what you mean, when you say add link? Are you referring to the Blog page and the WordPress editor ?

 

If that is the case, then that will not work, because if you have configured static pages in the WordPress admin dashboard and set a Front page and a Post page. When these pages are configured this way, the Post page i.e. your blog is now considered a dynamic page. So it doesn't matter what you add to your Blog page via the page editor in the WordPress admin dashboard, it will not display as it is now a dynamic page and not a static one.

 

If I have misunderstood, can you provide screenshots of what it is you're doing please.