Jump to content


Photo
- - - - -

Share Toolbar on Full Lengthe Post of Front Page


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
14 replies to this topic

#1 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 11 November 2010 - 05:54 AM

Gosh, I post a lot of questions. I want to put a share toolbar similar to the one this page:

Please Login or Register to see this Hidden Content

on posts that appear on the front page of the website. As of right now, there are not toolbars. Check it out:

Please Login or Register to see this Hidden Content

I'd like to have a toolbar at the bottom of each post on the "front page" of the website. Thanks!

#2 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 11 November 2010 - 05:58 AM

I highly recommend this plugin:

Please Login or Register to see this Hidden Content

The most popular of all sharing services. Thanks, Bryan

#3 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 11 November 2010 - 07:21 AM

Totally worked. Thanks so much.

#4 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 11 November 2010 - 07:23 AM

Sorry to belabor this, but I now notice that I have the share button on "Feature Posts," which are in the feature slider at the top of my website. I can't seem to remove them through the feature settings. Any thoughts?

#5 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 11 November 2010 - 09:14 PM

you may have to edit the plugin so that it only activates on posts, but I did test it and it worked fine for me without showing up on features? Did you change any settings?

#6 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 12 November 2010 - 04:46 AM

Hey Adam! I have the widget set to appear on the following: "Track clickbacks; Show on homepage; Show on pages; Show in archives: Show in categories; Show at end of posts;" I want the widget to appear on pretty much all the posts, including pages, I just don't like how it looks when it appears in the "feature posts" that exist in the slider at the top of the page. Here is the website, so you can see what I'm talking about.

Please Login or Register to see this Hidden Content

Sorry to bootstrap another question, but when I click the "share" button on the addthis widget it doesn't show the image or the text from the actual article I am trying to share. Is there anything that can be done about that? You guys are super helpful btw. I really do appreciate it.

#7 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 12 November 2010 - 04:55 AM

No worries, couldn't be simpler:

`#feature .addthis_container{display:none}`

Drop that in your Custom CSS.

Thanks, Bryan

#8 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 12 November 2010 - 05:10 AM

Coolio. That worked great. Any thoughts on this issue? When I click the "share" button on the addthis widget it doesn't show the image or the text from the actual article I am trying to share. Is there anything that can be done about that? You guys are super helpful btw. I really do appreciate it.

#9 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 12 November 2010 - 06:14 AM

I don't think it is suppose to do anything besides grab the Title and link. In order to get a small description automatically inserted I think you would need to use an SEO plugin to add custom meta data:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Thanks, Bryan

#10 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 12 November 2010 - 07:11 AM

Thanks again Bryan. I will look in to it. I'm gonna consider this RESOLVED!

#11 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 21 November 2010 - 09:51 PM

The problem is back! I've posting a little about this already, but for whatever reason there are TWO addthis buttons on my website. I tried a different share plugin, addtoany, didn't notice much of a difference and went back to the addthis plugin. Now I have two of them on my website, and the code #feature .addthis_container{display:none}, doesn't seem to remove the original button from the feature posts. I am so lost as to why this would happen. It seems like the changes to the Custom CSS is not updating!!!! Ugh. I'm so frustrated. Sorry.

#12 cmunns

cmunns

    Advocate

  • Members

  • 6537 posts

Posted 22 November 2010 - 08:31 PM

Send us login info at hello[at]pagelines.com and we'll take a look

#13 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 24 November 2010 - 06:25 AM

I just sent the information. Thanks!

#14 bryan-hadaway

bryan-hadaway

    Advocate

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3697 posts

Posted 24 November 2010 - 02:36 PM

Again, we're working on this together. Thanks, Bryan

#15 theterribletwos

theterribletwos

    Super Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 102 posts

Posted 25 November 2010 - 03:23 AM

Okay cool!