Jump to content


Photo
- - - - -

aktivate theme


  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#1 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 05 May 2014 - 08:05 PM

Please help me . I cannot activate my theme.

 

I have tested LinePages on a test domaine. Everything was ok.

 

Now I have exported (but not all) to the main domaine. But now I can not get pro edition or use my key?????

 

Please help me activate me theme with my account kode key or whatr ever I should do.

I am still in lite version - what should I do????????



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 06 May 2014 - 09:43 AM

Hi Carsten,

 

Can you contact our helpdesk and provide the following information please, so our staff can login to your site and see your first hand.

 

A link to the topic, so our helpdesk staff have a reference.

A link to the site in question

Your admin username/password

 

hello at pagelines dot com



#3 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 06 May 2014 - 10:13 AM

Hi Danny.

 

Thanks - I'll do that.

 

so hallo at pageline dot com - is the helpdesk??



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 06 May 2014 - 11:51 AM

hello@pagelines.com

 

Just use the above.



#5 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2014 - 06:52 AM

Hi Carsten

 

Looking at your sites you're still using DMS V1. If you want to use the Pro DMS V2 product you'll need to download the V2 zip from your account page and install that into your new WordPress install and activate. I have tested your activation key and can confirm it's working - http://screencast.com/t/HMx8ajvtaA

 

How did you migrate the content from one site to the other? Did you literally copy the files/folders and move them from one install to the other? We advise exporting the database using the inbuilt options in WordPress and then the PageLines settings via the DMS control panel and then installing each of these into the new site.

 

Moderator notes - login details in admin notes at top of page.



#6 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2014 - 10:05 AM

Hi James B

 

Removed your posted username and password, we already have them.

 

I have DMS yes -  but are using Pagelines Framework 2.4.4.

I am not ready to use DMS - its to complicated. Sorry........

And activating DMS - I'll get this error: warning elligal string offset.........editor.handler.php on line 247 and 251?????????

 

 

And I have to publish now useing Framework - since we are behind schedual.

 

I have only lite version in framework without pro tools - and that is not good enouth.

AND - I am not able to use my licens key on www.determad.dk  (our new public domain).

 

-------------------

 

I did use wp import/export and pagelines import/export. And you can see that there are no boxes, no hero, no quick slider and no moderated templates etc.... which I have made in the test domain (www.detmad.dk)

 

I will try to re upload DMS Again.

 

BUT were can I download framework 2.4.4????????



#7 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2014 - 10:13 AM

And by the way I have no DMS 2 to downloade in my account - as told in news from pagelines????????????



#8 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2014 - 10:23 AM

HI,

 

PageLines Framework is now open source and available to download via GitHub - https://github.com/p...Lines-Framework

 

In regards to DMS being too complicated, you should just be able to install DMS like any other theme and it should work out of the box. If you encounter and error, which you printed above, then could well be caused by a plugin. As I have installed DMS, when the site was using PageLines Framework and never encountered any such issue.

 

Is it possible for you to provide screenshots of your issue such as where you're unable to enter your license key etc...



#9 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2014 - 10:45 AM

is it possible to move all files, from domain 1 to domain 2 via FTP - so that everything is working proberly.

 

I am not able to import/export every thing using wp and theme tools.!!!



#10 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2014 - 11:04 AM

If you want to know the properly procedure for moving your WordPress installation from domain to another, then you need to follow these instructions - http://codex.wordpre...oving_WordPress

 

If you're having difficulty, you will want to post your question on the WordPress forums, as it is WordPress related. Also, you should speak to your web host provider, as they may provide this as a service.



#11 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 08:33 AM

Hi Danny

 

I am a Little frustrated now....

 

I have installed frameworks 1.4.2 with your help. But have an error: framwork has to be installed in a folder called "frameworks"!!!!!!!!!

 

I can not Wright in forum frameworks - I dont know why? thats why I Wright here.

 

I install using theme upload and get no possibility to install in a folder??

What di I do -



#12 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 08:48 AM

When you download from GitHub, it names the zip by the branch name, so to install it correctly you will need to download it to your computer and then extract the zip. This will give you a folder called PageLines-Framework-master, this will need to be renamed to:

 

pagelines

 

If it isn't you will receive an error message.

 

I have done this for you, if you download PageLines Framework from here and install it using the WordPress theme installer, there should be no error message.

 

http://ge.tt/2gtkscg1/v/0?c

 

If you continue to encounter issues, then there is something else at work, such as a plugin or your server.



#13 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 09:46 AM

Hi Danny.

Thanks so much - friend :)

 

I'll try it at ones.........



#14 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 09:57 AM

Hi Danny

 

I can not upload the new folder.

 

Do I have to extract your new folder before upload???? or delete old framework theme first?????



#15 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 10:26 AM

Delete the old framework first then install the zip via the WordPress theme installer.



#16 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 10:56 AM

done - but page crashed when installed. tried several times........

 

New I am really fucked up



#17 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 11:01 AM

Inside your new folder is a folder called "_MACOCX" ?????

along side "pagelines" folder.

 

is that right??????



#18 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 11:08 AM

Can you provide a screenshot of the this _MACOCX folder please.

 

And also screenshots of any other issues you have encountered please.



#19 carsten

carsten

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 11:27 AM

_MACOSX

 

- YES I'll try, but ontil now I failed trying to enclose images! (by image bottom)



#20 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17124 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 May 2014 - 11:45 AM

Upload your screenshots to a image hosting service such as imgur