• 0

Projects LUD Project lud - does not display images


Question

Posted · Report post

Hello,

I start to work with the project lud, and unfortunately, after adding the images do not display it on the page. I have tried different configurations and processes. Practically everything works ok, except that display. I tried with jpg and png files. The newest and latest wordpress and DMS2.

Request for help.
Kedark

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hello, Kedark.

 

I've just created new project, added featured image and published. Checked on all templates and it works just as it should. Perhaps you added image to meta field "Associate an image with this project". Those two images are additional project images and will be shown only in Single template. 

 

In a day or two extensive docs will be published on bestrag.net.

 

Regards,

Bestrag

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thank you for your help ...

"double" refresh worked .. ;-)))


great plugin would be more of these!

Regards, Kedark

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Happy to help!

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now