Jump to content


Photo
- - - - -

Z-Index for submenu

navi

Best Answer Danny , 01 May 2014 - 12:24 PM

Try adding the following:

 

.firefox .section-navi .pl-nav > li > a {
    line-height: 56px;
}
 
I have reported this as a potential minor styling issue.
Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 jane

jane

    Advocate

  • Members
  • 345 posts
  • Country: Country Flag

Posted 30 April 2014 - 06:43 PM

Hi,

 

What should I set my z-index to so that my submenu fall's behind the fixed navigation? Actually, it renders properly in IE and Chrome however in Firefox the submenu sits on top of the fixed navigation.

 

I tried changing the z-index in Firebug but nothing worked.

 

Thank you



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 07:39 AM

Hi there, please can you take off the 'coming soon' plugin so we can see the live page. We'll need to take a look at the live page to see where we can suggest to override the css :-)



#3 jane

jane

    Advocate

  • Members
  • 345 posts
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 11:56 AM

@James B , It's off now!



#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15064 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 12:24 PM   Best Answer

Try adding the following:

 

.firefox .section-navi .pl-nav > li > a {
    line-height: 56px;
}
 
I have reported this as a potential minor styling issue.


#5 jane

jane

    Advocate

  • Members
  • 345 posts
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 12:38 PM

Hi @Danny, I added it but it didn't work unfortunately



#6 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15064 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 12:41 PM

Enable Browser CSS in the DMS Pro Tools.



#7 jane

jane

    Advocate

  • Members
  • 345 posts
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 12:47 PM

Hi @Danny, OK I've enable it.

 

 

EDIT : It seems to be working now!



#8 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 15064 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 12:53 PM

Cool, I have also added this to our tracker as a minor styling issue.



#9 jane

jane

    Advocate

  • Members
  • 345 posts
  • Country: Country Flag

Posted 01 May 2014 - 12:55 PM

Thanks @Danny!



#10 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 02 May 2014 - 07:40 AM

Excellent, glad its working, thank you for updating the thread.







Also tagged with one or more of these keywords: navi