Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Submenu not coming to front in IE7

Question

Posted · Report post

I've put a menu on my site www.barryocallaghan.com using menubar plug-in. I've noticed that the submenu (beneath Poker Strategy) is appearing behind the main content. This is happening with IE7 or IE8 in IE7 compatability mode. It works ok with Firefox. I know this is probably more of a WordPress problem but I think there's probably some easy solution but not being an expert coder I'm having difficulty finding it. Anybody any ideas please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Posted · Report post

I am having the same issue on ie and firefox. I have version 2.1.1. The site is proffer.hotpromo.biz. Thx Marco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

By the way, i used the following css with no luck. #nav ul.dropdown ul li a {position:relative; z-index: 5000;}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

are you using the same plugin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Which version of the theme are you using? We had some problems with this earlier (bug) but its been fixed in recent versions of StationPro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's StationPro 2.0.0. If there is a newer version how do I get to upgrade btw?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes, we are on 2.1.0. To update just submit a request to hello@pagelines.com with the email and date of your original purchase.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cheers Andrew. I've submitted that request now. Btw is there anywhere you can check for the latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No but we'll be switching to a server based product hosting solution; which will be much better than E-junkie for this type of thing. We'll also be posting the most recent version on the theme pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Andrew. Cheers I got the update. I have tested it on my local pc and I still have the same problem. To elaborate on the issue I'm using an add-on called menubar - the only php I've edited on my test platform of the latest stationpro theme is the header.php where I take out <div class="contentshadow fix"> and below and repalce it with <div> <?php do_action('wp_menubar','superfish_top_menu'); ?> </div> <!-- /nav --> Meanwhile I'm going to keep trying to figure it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

oh.. ok its the plugin then. add this to custom css `.ssf-red-wrap {position:relative; z-index: 50;}` and cross your fingers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yeehaw :) - that little changed worked Andrew. I had been pulling apart the header.php and style.css - was actually making some progress I think, but all I really needed was that one simple line. It works for Station Pro 2.0.0 also. Also I'm just wondering what differences there are between version 2.1.1 and version 2.0.0 as I've done a lot of little tweaks on version 2.0.0 so I don't want to upgrade the live version unless I really have to as I would have to redo some tweaking. thanks a lot for your help. Barry.

Share this post


Link to post
Share on other sites