Jump to content


Photo
- - - - -

iblogpro 3 Feature problem with php 5


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 bpamac

bpamac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 12 October 2009 - 05:55 AM

Im getting the following message: Feature Box Setup There was a problem with your features. Please check to make sure you are using PHP version 5 or greater. I checked my hosting service and they are using: MySQL client version: 5.0.81 I'm not sure why it's not working. The Feature component was a key reason why I purchased this theme.

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3254 posts

Posted 12 October 2009 - 05:58 AM

Hi there, Can you check to see which version of PHP you're on? Is the theme giving you a warning about your PHP version? You can also try the 'reset' features to default button on the bottom of the feature setup page... Nearly 100% of the time, problems with options and feature setup is due to a server running php4

#3 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3254 posts

Posted 12 October 2009 - 06:00 AM

Can you tell us what host you're on?

#4 bpamac

bpamac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 12 October 2009 - 06:08 AM

2m host. Im not sure how to check the version. trying to figure out now.

#5 bpamac

bpamac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 12 October 2009 - 06:52 AM

it says im running 5.2.6

#6 bpamac

bpamac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 12 October 2009 - 06:54 AM

the restore thing worked! woo hoo!