• 0

Font Awesome Icons showing empty boxes


Question

Posted · Report post

 
I have installed the DMS2 theme but the font awesome icons does not appear but showing rectangular empty boxes. I tried hard to figure it out, I found in /wp-content/uploads/pagelines/editor-draft.css  , the font awesome path starts with ///websitecsm/.... and if change it to //dev2.socrato.com/websitecms it works. When ever I modify something from admin, it replaces the css file again and I lose my font awesome icons . Please help. 
 
I have attached a ss.

Share this post


Link to post
Share on other sites

34 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

You must have tried at least one of them though surely

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Definitely, I tried a couple.

 

All fired blanks. For example, it seems that typing icon- is wrong and it wants to see fa fa-

 

First I tried the one in your online doc example.

<i class="icon-coffee"></i>

 

Then I tried the cart one:

<i class="icon-shopping-cart"></i>

 

The user one:

<i class="icon-user"></i>

 

All of them result in a small square icon, whereas using the ones from the font awesome site work fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

<i class="icon icon-coffee"></i>

 

The docs are just missing the extra class thats all.

 

icon icon-coffee is the same as fa fa-coffee 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I just tested and that is indeed working. Can you pass the word on to the powers that be to correct that or should I submit a github ticket? 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I've made a note to update the docs, thanks for bring this our my attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Batman,

 

Yup that was it!  The font-awesome icon names all changed! with my upgrade to DMS2!  Fixed, thank you!

 

Andy

 

Hi Andy

 

Please, you can take a look to this

http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icons/

The DMS 2 use Version 4.1

 

The smile now is (for example)

<i class="fa fa-smile-o"></i> fa-smile-o

http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icon/smile-o/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thank You for letting us know. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I am getting the same issues after enable debug and flushing cache... not sure what or where I would find any CSS files that have been set with the wrong paths...???
 
Please take a look.. http://3keymedia.com
 
I have icons in the rev slider, some work sometimes work but have since been little blanks squares..
 
thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi gstrahle

Please..

You can create a new topic, as we only allow one question per topic for search indexing reasons, more than this topic is "Mark Solved"

;) 

Thank you very much !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now