Jump to content


Photo
- - - - -

save in less/css section


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 02:22 PM

Hi, i'm using DMS2 and i've already script more than 200 lines in the "Custom LESS/CSS" section. From this morning i'm no more able to save the changements in the section. I can't add nor delete because the only button available is the "Publish" button, and when i do this and refresh the page..... nothing is changed. Anyone can help me?

 

Thank you very much



#2 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 03:36 PM

This is an issue at present and being worked on by the developers and well documented on the forum. 

 

This will be fixed ASAP

 

~In particular for your site - could you add a link to your site, enable debug in site settings > advanced and use the pastebin to copy and paste you Custom CSS and then add the pastebin link to the reply. 



#3 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 03:38 PM

ah ok!!! it's a very BIG issue!! my CSS are all blocked!!! i hope it will be fixed very soon. Thank you Martin.



#4 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 03:41 PM

An issue for everyone.

 

Please see the second part of my reply

 

 

~In particular for your site - could you add a link to your site, enable debug in site settings > advanced and use the pastebin to copy and paste you Custom CSS and then add the pastebin link to the reply. 



#5 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 05:02 PM

Sorry Martin, i didn't see it!! The link is: oberdan.maxschiavetta.it (under construction)

I don't know what is the "pastebin" (sorry for my bad english)......maybe this?

 

DMS Debug Info

WordPress Version
3.8.1

WordPress Debug
Disabled

Multisite Enabled
No

Current Role
Administrator

Framework Path
/var/www/vhosts/maxschiavetta.it/oberdan/wp-content/themes/dms/dms

Framework URI
http://oberdan.maxsc.../themes/dms/dms

Framework Version
2.0

PHP Version
5.4

PHP Open basedir restriction
Yes! This can cause issues if it is not setup correctly
/var/www/vhosts/maxschiavetta.it/:/tmp/

PHP memory
256

Mysql version
5.5.36-cll-lve

PHP type
Cgi-fcgi

PHP User
Posix functions are disabled on this host!

OS
Linux

Licence OK
Max.schiavetta@pierrepi.it

Installed Plugins
LayerSlider/layerslider.php
dms-plugin-pro/dms-plugin-pro.php
grid-shortcodes/grid-shortcodes.php
justified-image-grid/justified-image-grid.php
lazy-load/lazy-load.php
pagelines-updater/pagelines-updater.php
post-types-order/post-types-order.php
postpins/postpins.php
sidebar-manager-light/otw_sidebar_manager.php
ultimate-tinymce-pro/main.php
wp-multibyte-patch/wp-multibyte-patch.php
wp-smushit/wp-smushit.php


Edited by AccounPagelines, 01 April 2014 - 05:06 PM.


#6 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 05:23 PM

hi - sorry i should have been more descriptiive - my bad - The PageLines Pastebin is here http://forum.pagelines.com/pst/



#7 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 01 April 2014 - 05:25 PM

ok, must i past my CSS in the pastebin? if yes:

 

 

http://forum.pagelin...st/p/68-mx2dom/


Edited by AccounPagelines, 01 April 2014 - 05:28 PM.


#8 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2014 - 11:53 AM

Hi Martin, today i've some news: my css windows are different in the different pages of the site.... i mean that in the home i can read some css and in another page there are other....INCREDIBLE!!  IF you want i can create an account for you so you can see by yourself. My mail is maxschiavetta@gmail.com. If you are so kind to write me i can send you the account data......



#9 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 02 April 2014 - 12:00 PM

maybe this related to the use of the template?

i setted the template but after done i "unlock" the template in some pages. The new pages i created today seems to run correctly, but the yesterday's no.....



#10 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 03 April 2014 - 02:29 AM

Hi there, there was a bug with the css saving that has now been addressed, please update to the latest release version 2.02 which has a patch in to correct this.



#11 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 03 April 2014 - 11:44 AM

ok thanks



#12 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 03 April 2014 - 12:20 PM

sorry, where do i find the new release?



#13 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 04 April 2014 - 12:44 AM

Hi there, you can update from inside your site via the dashboard>updates panel in the Wp admin, or download the new update from your account at www.pagelines.com/my-account



#14 AccounPagelines

AccounPagelines

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Framework Version:DMS 2
  • Country: Country Flag

Posted 04 April 2014 - 05:38 AM

HI, in my dashboard and also in my -account is not present the update. Maybe the release is not still available?



#15 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 05 April 2014 - 02:29 AM

If you're a Pro subscriber or have purchased the Standalone version of DMS this should appear in your account automatically.