• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaGrid InstaGrid Problems

Question

Posted · Report post

I purchased the plugin and love it so far.  My only questions are:

 

When I hover over the photos, the heart icon is missing and seems to be replaced by a comma

How do I get it to have the "Load More" button once I reach the bottom of the current images?

 

Here are some photos to help with what I am talking about:

 

dqstp3.jpg

 

2pslpww.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

w00ki3 - Can you contact our helpdesk, providing a link to this topic and ask for a refund on your Instgrid purchase please.

 

hello at pagelines dot com

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No love?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Whatever broke this is happening because of PageLines. Prior to DMS2 it was working fine.

Danny. Please help this customer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks for your response!  Hope this gets sorted out!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

ahansson89 is your product compatible with DMS 2.x ?

 

I don't have access to any of your products to test it with DMS 2.0.

 

w00ki3 - Please disable all active plugins, enable DMS debug mode (DMS Toolbar > Settings > Advanced) and provide a link to your site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

@w00ki3 - I @ahansson89 is telling you that he does not support the product any longer...
 

Please correct me, if I am wrong.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited) · Report post

ahansson89 is your product compatible with DMS 2.x ?

 

I don't have access to any of your products to test it with DMS 2.0.

 

w00ki3 - Please disable all active plugins, enable DMS debug mode (DMS Toolbar > Settings > Advanced) and provide a link to your site.

 

http://itscorporatecool.com/whats-trending-now/

 

If I disable plugins, how long will this take?  I've enabled debug for now.

Edited by w00ki3

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Danny ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

w00ki3

 

You still have plugins enabled, if disabling all active plugins doens't reslve your issue then, as far as I can tell, the issue lies with InstaGrid itself. However, this isn't something we can assist you with, as it is not our product. If ahansson89 isn't supporting DMS 2.0, then you will not be able to use his product with DMS 2.x.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Sweet.  Money well spent.  Thanks ahansson89

 

Appreciate what little I got from this Danny

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Danny I took InstaGrid down from the marketplace. Can you please give the customer a refund, so that we do not have any unhappy customers? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0